Perşembe, Temmuz 23, 2009

Pireye deve muamelesi yapmak

Hasan Yilmaz - CanadaTurk - 15 Temmuz 2008
Gala Gecesi’ne dönersek...

O gece THY’nin Toronto’ya doğrudan uçuşlara başlamasında büyük emekleri geçenlere ödüller verildi. Ödül alanlardan birisi Büyükelçi Rafet Akgünay’dı. Emeği çok, tebrik ve teşşekkür ediyoruz.

Ancak Federasyon Başkanı Nedim Düzenli ve Kanada Türkiye Ticaret Odası Başkanı Hakan Toprak’ın adları kürsüye davet için anons edilince bir çok kişinin başından kaynar sular boşaldı.

Program öncesi Büyükelçiliğin Federasyonu yüceltme hamlesi, buna karşı THY’nin ve THY’ye Kanada programında yardımcı olan Kanada Türkiye Ticaret Odası’nın bu hamleye başka bir hamle ile karşılık vermesi bu absürd durumu ortaya çıkardı.

İki isim de bu şekilde lanse edilen ödülü hak eden kişiler arasında ilk 20’ye dahi giremez.

Federasyon Başkanı Nedim Düzenli’ye THY’nin Kanada’ya seferlere başlamasında emeği geçen Kanada Türk toplumu üyeleri ve kuruluşları adına; Türkiye Kanada Ticaret Odası Başkanı Hakan Toprak’a da uçuşların başlaması dolayısıyla Toronto’da THY’nin düzenlediği programlara katkılarından ve onlarca gönüllü ile birlikte heyette bulunanlara yardımcı olmalarından dolayı ödül verilmesi gerekirdi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

"Ucuslari baslatmak icin yapilan her caba belli bir cemaatin eline su dokmektir" diyerek elini kipartmayanlarin hatta engel olanlarin simdi bu is olup bitince sahiplenmesini hatta oduller almasini ibretle seyrediyoruz.