Cuma, Mayıs 04, 2007

Kanada, ağır yaralı vatandaşı için Türkiye'ye özel ambulans uçak gönderdi

Erdoğan CANKUŞ/FETHİYE (Muğla), (DHA) Milliyet 4 Mayis 2007
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde tatil yaparken, aldığı alkolün etkisiyle konakladığı otelin üçüncü katındaki balkondan düşüp ağır yaralanan Kanadalı fizyoterapist 42 yaşındaki Brent Alan Dean Cox için, ülkesinden özel ambulans uçak gönderildi. Dalaman Havaalanı'na gelen uçak, yaralıyı ülkesine götürdü.
Kaş'ta önceki gece geç saatlerde meydana gelen olayda, üçüncü kat balkonundan dengesini kaybedip 10 metre yükseklikten yere çakılan Kanadalı fizyoterapist Brent Alan Dean Cox, acilen Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Cox'un sigorta şirketi, tedavinin Kanada'da yapılması için 2 özel doktorla birlikte özel bir uçağı Dalaman Havaalanı’na gönderdi.
Dalaman’dan ambulansla Fethiye’ye dün saat 24.00’te gelen doktorlar, Fethiye Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesindeki Cox için bir kez daha tahliller yaptırdı. Saat 02.00’de hasta, sedye ile özel bir ambulansa alınıp Dalaman Havaalanı’nda bekleyen özel uçağa götürüldü. Ağır yaralı Kanadalı, ambulans uçakla ülkesine doğru yola çıktı.
http://www.milliyet.com.tr/2007/05/04/son/sontur22.asp

Hiç yorum yok: